top of page

ons 18 sep.

|

Sundsvall

4 månaders viktminskningsprogram - för killar

Vi söker män, som vill gå ner i vikt och behålla sin målvikt!

Registration is Closed
See other events
4 månaders viktminskningsprogram - för killar
4 månaders viktminskningsprogram - för killar

Tid och plats

18 sep. 2019 18:00 – 19:30

Sundsvall, Storgatan 68, 852 30 Sundsvall, Sverige

Om evenemanget

Den här gruppen riktar sig till oss män som vill göra en livsstilsförändring!

Alla kan gå ner i vikt – ät mindre och rör dig mer! Visst låter det enkelt… Utmaningen kommer när vi sedan ska hålla vikten vi vill vara i resten av vårt liv.

Att ändra beteenden och invanda mönster, att tänka i nya banor och att våga lita till sin förmåga, är något vi kan arbeta med tillsammans här på Hpy!

Vi har tagit fram ett fyra månaders viktminskningsprogram för dig som önskar stöttning på vägen till din målvikt.

I början av programmet sätter alla deltagare ett mål, ett magnetiskt mål, som hjälper deltagarna att lyckas med sin förändring. Allt handlar om förändring, för få det som vi vill!

Vad jag tror är en av de största framgångsfaktorerna med programmet, är att alla deltagare skapar sin egen ”självhjälpsbok”, som guidar dig när du stöter på utmaningar. ”Hur var det nu jag skulle tänka när jag känner mig lite låg och vill trösta mig med en chokladbit?” – i din självhjälpsbok har du texten du skrivit till dig själv när du hamnar i detta läge! Fiffigt va?

PRIS 5495 kr

4 månaders viktminskningsprogram där vi fokuserar på beteendeförändring och motivation, sätter magnetiska mål och når dem.

I priset ingår personlig första konsultation (30 min), Gruppträffar en gång i veckan á 90 minuter, 4 individuella coachtillfällen á 30 minuter, gemensam uteträning, promenadsnack och massor av inspiration väntar! Du vet väl att det går alldeles utmärkt att använda friskvårdspengen till detta ändamål. När din anmälan har kommit till oss så kommer vi att skicka dig en faktura på köpet, via mejl. OBS! Anmälan är bindande.

Biljetter

  • Sundsvall

    4 månaders viktminskningsprogram där vi fokuserar på beteendeförändring och motivation, sätter magnetiska mål och når dem. I priset ingår personlig första konsultation (30 min), Gruppträffar en gång i veckan á 90 minuter, 4 individuella coachtillfällen á 30 minuter, gemensam uteträning, promenadsnack och massor av inspiration väntar!

    5 495,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page