top of page

Nöjda kunder berättar

För mig är det viktigt att en coach är förtroendeingivande och visar alternativa sätt att angripa problem och nya sätt att tänka på. Någon som ser mig och mina förutsättningar, och hjälper mig att hitta lösningar där jag själv ser problem. Terese har fått mig att lämna min bekvämlighetszon och därmed nå resultat som jag inte trodde var möjligt. Hon har lärt mig att de största hindren sitter i mitt huvud och inte i min kropp. Allt detta plus en massa skratt och glädje, gör att jag skulle rekommendera Terese som din coach varenda dag i veckan.

 

                                                                                                                                        /Anna-Karin

Förändring

"Varför gör vi inte det vi vet..."

Terese är en sann inspirationskälla, seriös, kunnig, positiv och en möjliggörare. Hon ser varje individ och har förmågan att ge feedback som får mig att ta nästa steg av egen kraft. Tack vare Terese och hennes coaching har jag fått verktyg att nå mitt mål.

 

/Vivi-Anne

Terese är ärlig, uppriktigt och en väldigt god lyssnare. För mig har hon betytt och betyder väldigt mycket för mitt välmående. Man blir glad av henne. Man får alltid goda råd och suverän coachning. Hon leder mig sakta med säkert mot mina mål. Terese är trygg och mycket inspirerande och hon vet vad hon pratar om.
 

/Nina

Terese Nordquist – för mig den person som ”räddat” mitt liv. På väldigt kort tid lyckades hon vända mina tankar från självförakt till självkänsla. Med sin värme och energi entusiasmera och peppa mig att ta tag i mitt liv och älska träning. Just den glädjen som hon sprider och den smittande energin gjorde att idag mår jag så bra och lever mitt liv till fullo. Utan Terese hade aldrig detta hänt. Önskar att alla människor skulle kunna ha en Terese i sitt liv – så alla som får chansen – ta den!! Låt Terese hjälpa dig på vägen mot ett aktivt härligt liv!

/Lillemor

Gränsen var nådd för mitt eget bästa. Jag visste att jag behövde lägga om livsstil med mer fokus på motion, kost och återhämtning. Terese har varit en fantastisk coach på vägen där jag fått hjälp med skruva upp volymen till min egen röst. Med kompetens, energi och engagemang har Terese hjälpt mig nå mina mål på ett sätt som inte känts betungande och jobbigt utan tvärtom för var dag som gått bidragit till glädje och handlingskraft.

/Anna

Terese är otroligt kunnig när det gäller hur man ska nå en varaktig livsstilsförändring.

Hon har på ett inspirerande sätt coachat mig att nå mina mål med viktnedgång och må bra


/Janne

bottom of page