top of page

Vad säger kunderna

"Jag rekommenderar starkt att välja Terese som coach! Hon är otroligt positiv, engagerad och förstående. Jag har aldrig träffat någon som sprider sådan glädje och som verkligen brinner för det man gör som hon.

I över 10 år hade jag obalans i kosten och träningen, allt kändes näst intill omöjligt. Efter att ha varit hos Terese så nådde jag min efterlängtade målvikt. Men det var inte bara målvikten som var målet utan även att hitta balansen och livsstilsförändringen som är viktigast/svårast. Men med Terese hjälp hittade jag rätt väg igen! 10/10!"

 

/Milla

Förändring

"Varför gör vi inte det vi vet..."

Terese är en sann inspirationskälla, seriös, kunnig, positiv och en möjliggörare. Hon ser varje individ och har förmågan att ge feedback som får mig att ta nästa steg av egen kraft. Tack vare Terese och hennes coaching har jag fått verktyg att nå mitt mål.

 

/Vivi-Anne

Terese är ärlig, uppriktigt och en väldigt god lyssnare. För mig har hon betytt och betyder väldigt mycket för mitt välmående. Man blir glad av henne. Man får alltid goda råd och suverän coachning. Hon leder mig sakta med säkert mot mina mål. Terese är trygg och mycket inspirerande och hon vet vad hon pratar om.
 

/Nina

Terese Nordquist – för mig den person som ”räddat” mitt liv. På väldigt kort tid lyckades hon vända mina tankar från självförakt till självkänsla. Med sin värme och energi entusiasmera och peppa mig att ta tag i mitt liv och älska träning. Just den glädjen som hon sprider och den smittande energin gjorde att idag mår jag så bra och lever mitt liv till fullo. Utan Terese hade aldrig detta hänt. Önskar att alla människor skulle kunna ha en Terese i sitt liv – så alla som får chansen – ta den!! Låt Terese hjälpa dig på vägen mot ett aktivt härligt liv!

/Lillemor

Gränsen var nådd för mitt eget bästa. Jag visste att jag behövde lägga om livsstil med mer fokus på motion, kost och återhämtning. Terese har varit en fantastisk coach på vägen där jag fått hjälp med skruva upp volymen till min egen röst. Med kompetens, energi och engagemang har Terese hjälpt mig nå mina mål på ett sätt som inte känts betungande och jobbigt utan tvärtom för var dag som gått bidragit till glädje och handlingskraft.

/Anna

Terese är otroligt kunnig när det gäller hur man ska nå en varaktig livsstilsförändring.

Hon har på ett inspirerande sätt coachat mig att nå mina mål med viktnedgång och må bra


/Janne

bottom of page