Vad säger kunderna

"Jag rekommenderar starkt att välja Terese som coach! Hon är otroligt positiv, engagerad och förstående. Jag har aldrig träffat någon som sprider sådan glädje och som verkligen brinner för det man gör som hon.

I över 10 år hade jag obalans i kosten och träningen, allt kändes näst intill omöjligt. Efter att ha varit hos Terese så nådde jag min efterlängtade målvikt. Men det var inte bara målvikten som var målet utan även att hitta balansen och livsstilsförändringen som är viktigast/svårast. Men med Terese hjälp hittade jag rätt väg igen! 10/10!"

 

/Milla

Förändring

"Varför gör vi inte det vi vet..."

Terese är en sann inspirationskälla, seriös, kunnig, positiv och en möjliggörare. Hon ser varje individ och har förmågan att ge feedback som får mig att ta nästa steg av egen kraft. Tack vare Terese och hennes coaching har jag fått verktyg att nå mitt mål.

 

/Vivi-Anne

Terese är ärlig, uppriktigt och en väldigt god lyssnare. För mig har hon betytt och betyder väldigt mycket för mitt välmående. Man blir glad av henne. Man får alltid goda råd och suverän coachning. Hon leder mig sakta med säkert mot mina mål. Terese är trygg och mycket inspirerande och hon vet vad hon pratar om.
 

/Nina

För mig är det viktigt att en coach är förtroendeingivande och visar alternativa sätt att angripa problem och nya sätt att tänka på. Någon som ser mig och mina förutsättningar, och hjälper mig att hitta lösningar där jag själv ser problem. Terese har fått mig att lämna min bekvämlighetszon och därmed nå resultat som jag inte trodde var möjligt. Hon har lärt mig att de största hindren sitter i mitt huvud och inte i min kropp. Allt detta plus en massa skratt och glädje, gör att jag skulle rekommendera Terese som din coach varenda dag i veckan.

 

/Anna-Karin

Gränsen var nådd för mitt eget bästa. Jag visste att jag behövde lägga om livsstil med mer fokus på motion, kost och återhämtning. Terese har varit en fantastisk coach på vägen där jag fått hjälp med skruva upp volymen till min egen röst. Med kompetens, energi och engagemang har Terese hjälpt mig nå mina mål på ett sätt som inte känts betungande och jobbigt utan tvärtom för var dag som gått bidragit till glädje och handlingskraft.

/Anna

Terese är otroligt kunnig när det gäller hur man ska nå en varaktig livsstilsförändring.

Hon har på ett inspirerande sätt coachat mig att nå mina mål med viktnedgång och må bra


/Janne

hpy! [happy] by Terese Nordquist

© 2019 by hpy! Proudly created with Vanjos.se | Om | Viktminskningsprogram | Produkter | Inspiration | Nöjda kunder