top of page

Vad vi erbjuder

Söker du efter förändring till ett hälsosammare och gladare liv? Behöver du hjälp?
Då har du kommit rätt! Att bli hälsosam behöver inte betyda att du måste ändra om hela ditt liv. I själva verket kan några små förändringar i vardagen ha en stor inverkan på din hälsa.

 

Vi skräddarsyr ett upplägg som passar dig, eller så hoppar du på vårt  4 månaders viktminskningsprogram så lovar vi göra vårt bästa så att du också kan bli motiverad för ett piggare, friskare och gladare liv. Ditt nya, hälsosammare liv börjar nu!

Läs nedan om vårt 4 månaders viktminskningsprogram. Vi erbuder även enskilda coachtimmar och paket om 3 till 5 tillfällen, för dig som vill ha en push i rätt riktning.

Till dig som är intresserad av att bli Hpy! hälsocoach, anmäl ditt intresse längst ner på denna sida.

Terese-Nordquist-hpy!

 Viktminskningsprogram

Utomhus träning

Coachprogram

Alla kan gå ner i vikt – ät mindre och rör dig mer! Visst låter det enkelt… Utmaningen kommer när vi sedan ska hålla vikten vi vill vara i resten av vårt liv.

Att ändra beteenden och invanda mönster, att tänka i nya banor och att våga lita till sin förmåga, är något vi kan arbeta med tillsammans här på Hpy!

Hpy! - 4 månaders viktminskningsprogram

Att ändra invanda mönster och vanor, tar tid... Hur många gånger har vi inte "börjar på måndag-at" eller, "den här dagen är redan körd-at"? Vi behöver ge oss själva tid, att vänja oss till med nya vanor och beteenden, som gynnar vår målbild! Just därför, för att det tar lite tid att hitta nya vägar som funkar i längden, tagit fram ett 4 månaders viktminskningsprogram där vi fokuserar på beteendeförändring och motivation, sätter magnetiska mål och når dem.

I priset ingår en personlig första konsultation (30 min), gruppträffar en gång i veckan á 90 minuter, 4 individuella coachtillfällen á 30 minuter, gemensam uteträning, promenadsnack och massor av inspiration väntar!

Tillsammans i grupp ses vi en gång i veckan och varje träff handlar ett ämne, exempelvis;

- vad stress gör med vår kropp

- kost

- träning

- det blir som vi tänker

 

I början av programmet sätter alla deltagare ett mål, ett magnetiskt mål, som hjälper deltagarna att lyckas med sin förändring. Allt handlar om förändring, för få det som vi vill!

 

Vad vi tror är en av de största framgångsfaktorerna med viktminskningsprogrammet, är att alla deltagare skapar sin egen ”självhjälpsbok”, som guidar dig när du stöter på utmaningar. ”Hur var det nu jag skulle tänka när jag känner mig lite låg och vill trösta mig med en chokladbit?” – i din självhjälpsbok har du texten du skrivit till dig själv när du hamnar i detta läge! Fiffigt va?

 

Anmälan gör du via länken nedan. Du vet väl att du kan använda friskvårdspengen för detta ändamål.

Har du bestämt dig och vill anmäla dig till kommande program?

Vill du veta mer? Anmäl dig för en första konsultation?
Klicka på knappen >>

Hpy! hälsocoach

Vill du bli Hpy! hälsocoach?

Vi söker blivande Hpy!-coacher i hela Sverige!

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så kontaktar vi dig med ytterligare info om coachprogrammet. 

Intresseanmälan för att bli Hpy! hälsocoach

Tack! Jag hör av mig till dig snart!

bottom of page