top of page

Om Hpy! [happy]

Vem är då jag?
Jag heter Terese Nordquist och är certifierad hälsocoach, med fokus på framgångsrika resultat.

Jag har skapat ett unikt 4 månaders viktminskningsprogram där vi fokuserar på beteendeförändring och motivation, sätter magnetiska mål och når dem. Kika HÄR  när vår nästa viktminskningsprogram drar igång så du inte missar nästa tillfälle att börja ditt nya hälsosammare liv. Vill du också bli coach i Team Hpy! (?) Vi söker intressenter i hela Sverige.
Anmäl ditt intresse HÄR

Terese Nordquist

You are only one program away from a good mood

Terese Nordquist
TERESE NORDQUIST

Certifierad Hälsocoach

Jag är övertygad om att vi kan åstadkomma så mycket mer – med ett glatt sinne och med tydliga mål! Jag blir som allra gladast när jag hjälper mina kunder att lyckas, att nå sina mål och överträffa dem.

Min stora utmaning här i livet är att jag blir ivrig, och vill att allt ska hända nu! Något jag försöker dra nytta av och vända till något positivt, och jag lyckas 9 gånger av 10.

Stefan-Andersson - Hpy!
STEFAN ANDERSSON

Beteendevetare & Hälsoprofilbedömare

Jag ser mig som en stigfinnare och framgångsletare som drivs av utveckling. Jag har mina rötter i idrottsvärlden och gillar att hjälpa andra till att nå resultat. Viktigt för mig är att känna glädje och engagemang i det jag tar mig för. Förutsättningarna blir som bäst då vi har roligt och jag får ofta höra att jag smittar med mitt positiva förhållningssätt. Trygg, förtroendeingivande och målmedvetet kännetecknar mig vilket blir en tillgång då jag coachar HPY!:s viktminskningsgrupper.

Mer om Stefan kan du läsa här

Program

Vi har tagit fram ett fyra månaders program för dig som önskar stöttning på vägen till din målvikt. Som komplement till programmet säljer vi även måltidsersättning, VLCD-produkter. VLCD står för Very Low Calorie Diet, och ger dig en trygg viktnedgång, då du säkerställer att du får i dig alla vitaminer och mineralier du behöver, men mindre kalorier.

 

LÄS MER >>

fitness grupp
bottom of page